Referenties 2

Keukenmontage

Onderhoud - Verbouw - Nieuwbouw

Referenties

Wij zijn trots op onze referenties.

Onderstaande staan enkele referenties die de mensen hebben geschrijven.

Demontage en montage van keukens en keukenapparatuur.

 

1 deel van een IKEA werkblad vervangen

Wijchen

Cijfer 9,7

Wij zaten erg met ons handen in ons haar, er moest een deel van werkblad vervangen worden van een keuken in U vorm. Erg lastig als deze tussen 3 muren zit. Danny heeft dit voor ons op een heel kundige manier gedaan. We waren vooral erg te spreken over het meedenken. Danny zag direct de problemen en wist er oplossingen voor te vinden. Ook heeft hij wat extra dingen gedaan en alles goed afgewerkt. De prijs was wat aan de hoge kant, maar maar het resultaat mag er wezen. Wij raden Danny zeker aan! Bedankt Danny!

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 8 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

 

Vaatwasser en Combi Magnatron Plaatsen

Dhr. Brennan, Boxmeer

Cijfer 9,7

Daniel heeft perfecte werk geleverd aan onze keuken. Er is meerdere malen contact gezocht met ons om de klus door te spreken tijdens de voorbereiding fase. Deze klus is sneller (en dus goedkoper) uitgevoerd dan eerst geschat. Er is zeer netjes gewerkt. De zaag werkzaamheden zijn uitgevoerd buiten de deur en alle bestaande delen van de keuken werden heel zorgzaam behandeld om beschadigingen te voorkomen (we hebben wel eens andere werkwijzen meegemaakt in het verleden waarvan je niet vrolijk wordt.

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 9 Prijs 10 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

Vaatwasser aansluiten op water en afvoer

Dhr, Nijmegen

Cijfer 9,3

Daniel is een vakman, die mij naast het aansluiten van de vaatwasser ook met een aantal andere zaken heeft kunnen helpen. Hij heeft uitstekend werk geleverd, tegen een scherpe prijs en heeft duidelijk kennis van zaken.

 

Betrouwbaarheid 9 Meedenken 9 Prijs 9 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 9 Binnen buget 9

Showroom keuken demonteren en plaatsen

Cijfer 9,3

Volledig tevreden. Werkzaamheden zijn iets gewijzigd oude keuken door derden laten verwijderen. Minder voorbereiding laten uitvoeren leidingen elektra etc.. Daniel eichelsheim van Troops Montagebedrijf is flexibel. Vakman in het plaatsen en installeren van de showroom keuken met aanpassingen. Net goed werk geleverd. Een aanbeveling voor ieder.

 

Betrouwbaarheid 9 Meedenken 9 Prijs 9 Flexibilteit 9 Vakmanschap 9 Binnen planning 9 Binnen buget 9

Nieuwe hoekkeuken monteren

Cijfer 10,0

Danny is een echte vakman! Hij heeft onze keuken prachtig gemonteerd voor een goede prijs. Het plannen verliep allemaal heel snel en makkelijk en ivm een eerdere levering van de keuken is hij zelfs 4 dagen eerder gemonteerd als eerst was gepland. Als er in de tussentijd vragen waren over de plaatsing van de keuken was hij altijd bereid om snel en duidelijk te antwoorden. Alles is netjes op een dag geplaatst en ziet er geweldig goed uit. Kortom een betrouwbare vakman! Danny bedankt voor je inzet!

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 10 Flexibilteit 9 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

 

 

Keuken afmaken

Cijfer 10,0

Danny heeft het werk afgemaakt die een beunhaas had achtergelaten. De keuken ziet er nu perfect uit. Danny was op tijd en heeft na afloop ook de keuken schoon achter gelaten. Hij hield zich aan de prijs. Ik kan niets anders dan een tien geven.

 

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 10 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

 

Werkblad plaatsen

Cijfer 10,0

Ons werkblad is erg mooi en strak geplaatst. Ook heeft Daniel een hoek in de keuken mooi voor ons afgewerkt. Hij had goede suggesties voor de afwerking van de muur en daar gaan we ook zeker mee aan de slag. Daniel heeft ons op korte termijn in kunnen plannen en communicatie was zeer duidelijk. De werkomstandigheden waren niet ideaal door een erg nieuwsgierige peuter en kleuter, maar dat was geen probleem voor Daniel. Hij heeft alles mooi opgeruimd na afloop! Kortom, we zijn erg tevreden en kunnen zijn vakwerk zeker aanraden!

 

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 10 Flexibilteit 1 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

 

Nieuwe keuken plaatsen

Fam. Kuijpers Eindhoven

Cijfer 10,0

De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer ervaren en deskundig montage door Danny. Danny nogmaals bedankt voor de goede montage en de goede service! Mensen als je de keuken goed en vakkundig gemonteerd wil hebben ,krijg je bij TROOPS Montage zeker wat je verwacht, daar zorgt Danny voor. Danny nogmaals bedankt voor de goede montage en service. Groeten Fam. Kuijpers Eindhoven.

 

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 10 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

Deur van de koelkast opnieuw afstellen

Cijfer 10,0

Koelkast deur stellen en de gehele keuken opnieuw afstellen Deze vakman weet waarover hij spreekt, denkt met u mee en is heel handig, is flexibel en afspraken komt hij perfect na. Complimenten Echt een aanrader voor iedereen

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 10 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

Inbouw van koelkast gasfornuis en over

Cijfer 9,9

in een bestaande keuken nieuwe koelkast kookplaat en oven geplaats. goed meedenkend,netjes op tijd(heren kunnen jullie nog wat van leren) zeer flexibel,werkte zeer netjes kunt merken dat hij zijn vak leuk vindt en zijn opdrachtgevers tevreden wilt hebben.zelfs na afloop even gebeld wat ik ervan vond na ook een dag hard gewerkt te hebben. en een een mooie website. gozer ga zo door en de rest komt vanzelf.

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 10 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

 

Gat zagen in composiet ivm plaatsen inductieplaat

Cijfer 10,0

Prima vakman, die zeer kundig en meedenkend te werk gaat. Heeft een bestaande kookplaat verwijderd en een nieuwe geplaatst. Hiervoor diende het granieten blad opgeruimd te worden in het bestaande blad. Zeer netjes gedaan en nieuwe inductieplaat ligt perfect! Tevens plaatsen van een inbouw magnetron in bestaande kast. De maatvoering van de kast vereiste vakkundigheid van de vakman om het netjes te plaatsen...en dit is gebeurt. Zit er perfect in! Deze vakman zou ik aan iedereen aan willen prijzen.

 

Betrouwbaarheid 10 Meedenken 10 Prijs 9 Flexibilteit 10 Vakmanschap 10 Binnen planning 10 Binnen buget 10

 

Contact

De Strengen 56

6581 JZ Malden

 

Telefoonnr: 06 47 22 44 54

Webadres: www.troopskeukenmontage.nl

E-mail: info@troopskeukenmontage.nl

Facebook keukenmontage

Op onze Facebook kunt u een kleine greep keukenmontage- en demontagefoto's bekijken.

Copyright © All Rights Reserved